Over mij

Hi!

Ik ben Jolien, de planner girl achter Moco Design. Altijd heb ik een voorliefde gehad voor papier. Of ik er nou op schilder, er iets van vouw of er iets belangrijks op schrijf: het maakt me blij. Zo ook tijdens mijn studie Communicatie en Media Design. Waar de meesten naar digitaal ontwerp neigden, greep ik opnieuw naar mijn geliefde papier, en dus: print design.

Zo was het na het vinden van mijn hobby in het plannen ook maar een kwestie van tijd tot het maken van inserts voor mezelf niet meer genoeg was. Ik begon rustig aan op Etsy, maar al gauw groeide en groeide het.  Door deze plotse groei blijft het zoeken naar welke format exact werkt voor Moco, dus als je me wat langer volgt zal je misschien ook al verschillende piek en rust momenten voorbij hebben zien komen.

Maar wat er ook gebeurt, twee dingen blijven voor mij belangrijk: ik wil doen wat ik leuk vind, en doen waar ik goed in ben. En wat een geluk heb ik dat ik dat met Moco beiden kan doen. Het allerleukste vind ik het wanneer ik jou blij kan maken met datgene wat je al tijden zoekt. Kun je iets dus niet vinden, stuur me dan vooral een mail naar info@mocowebstore.com en ik denk graag met je mee. Dan kan ik vervolgens doen waar ik goed in ben: het leveren van kwalitatieve producten en services die precies aansluiten op wat jij nodig hebt!